Contact


 

 


Postadres: (bezoek in overleg)

BCX CARing Supplies
Kamperzandweg 9   
8307 RG ENS
email: info@colourlock.nl
Tel: 0321-318 490

Handelsregister: 39083704

 Bestellen en betalenAlle prijzen vermeld in de onlineshop zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen tot 2 kg 7,45, daarboven op aanvraag. Verzendkosten buitenland tot 5 kg bedragen 13,45.


BCX CARing Supplies besteed alle zorg aan het vermelden van de juiste informatie op hun websites. En acht het van groot belang dat u zich er zo van verzekerd dat u de juiste producten besteld. Mocht e.e.a. niet voldoende duidelijk zijn, dan neemt u eerst contact op alvorens een bestelling te plaatsen.


Na afronding van uw bestelling ontvangt u een duidelijke bestelbevestiging. Controleert u zorgvuldig of alle gegevens correct zijn ingevuld. Hierop ontvangt u de definitieve factuur. Op deze factuur staan alle gegevens die nodig zijn om uw betaling per bank te kunnen voldoen, ook internationaal.

 

LeveringenNa ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen verzonden. Uitzondering hierop zijn bestellingen van kleuren (Fresh, verf, Leerplamuur Gel). Deze worden altijd "vers" aangemaakt en dient u rekening te houden met een levertijd van 1,5 week extra. Binnen Nederland verzorgt PostNL onze distributie. PostNL levert ook aan particulieren en op zaterdag. Let er daarom op dat u een adres opgeeft waar overdag iemand aanwezig is.