Reparateurs


 


 

Leer reparatie techniek had zo onderhand haar grenzen bereikt. Het Lederzentrum heeft zich tot taak gesteld deze grenzen verder op te rekken door nieuwe producten te ontwikkelen die meer kunnen, het werk vergemakkelijken en daarnaast milieuvriendelijker zijn.
 
Kun je poreus leer nog repareren? Kun je iets maken waardoor het leder na reparatie nog zachter aanvoelt? Zijn er nog andere mogelijkheden om vlekken te verwijderen? Dit soort vragen heeft tot een reeks nieuwe producten geleid.
 
De laatste decennia hebben de looierijen hun verfmethode ook drastisch veranderd. Denk alleen maar aan de omschakeling van oplosmiddelhoudende producten naar watergebaseerde producten. Tot op heden zit zelfs aan de basisfabricage nog een zwak punt! Dus ook bij de looierijen wordt dagelijks aan productontwikkeling gedaan.
 
Dat heeft zijn consequenties voor de reparatie bedrijven. Het Lederzentrum volgt de tendens bij de looierijen op de voet en heeft in de afgelopen tijd steeds kleine vernieuwingen doorgevoerd. Al deze kleine vernieuwingen tesamen leiden echter tot een duidelijk merkbare stap voorwaarts in reparatie techniek.

 

In de volgende opsomming willen we u op de hoogte brengen van de laatste productontwikkelingen.
 

Veel succes gewenst, en zoals u van ons gewend bent: bij vragen?


Vragen!